אל גאוצ’ו נתניה – בשרים
במסעדת “אל גאוצ’ו” נתניה ניתן לערוך אירועים מרהיבים מלאי בשר עד 200 אורחים. במקום יש מסכי פלזמה, מסך ענק להקרנות מיוחדות באירועים, וחנייה חינם ובשפע. למסעדה גם אולם V.I.P ענק, בעל כניסה נפרדת מהמסעדה, המצויד במסך ענק למצגות למנהלים ואירועים. אולם ה-V.I.P יכול לארח עד 70 אורחים, וניתן לארח בו ארוחות בשר לערבי חברה, אירועים ועוד.
סמי בכיכר – בשרים, TAKE AWAY, ביתי, גריל, דגים
יש מקומות שכולם מכירים. “סמי בכיכר”, שממוקמת בכיכר המשטרה בחדרה (על הכביש הישן בין חיפה לתל-אביב), הוא אחד מאלה – ולא פלא. מסעדת הבשרים הטעימה -טעימה הזאת פועלת בהצלחה כבר יותר משני עשורים, ומהווה תחנת עצירה מובנת מאליה בכל נסיעה לצפון או ממנו, וגם מקום שכיף להגיע אליו במיוחד.
בני הדייג – דגים, בשרים, על הים
הבשורה של בני הדייג פרשה כנפיים והגיעה גם לכפר הים בחדרה, מתחם הנופש והפנאי שבו נופי הים מתמזגים עם הדגה הטרייה שמגיעה מהמצולות היישר לצלחת. כמיטב המסורת, בבני הדייג כפר הים פותחים שולחן עם 14 סוגי סלטים מפתים וממשיכים עם כוכבי הארוחה: שלל ימי המטופל ביד מנוסה ואוהבת.
סטקיית סבינו – מזרחי, בשרים
מסעדת “סטקיית סבינו”, מוסד כפר סבאי ידוע, משרת שנים רבות לקוחות נאמנים. במסעדה המצויה באיזור השרון שירות חם ואדיב, ומנות המעלות ניחוח מעורר תיאבון של סטקייה. את הארוחה מתחילים עם 16 סלטי הבית, שלאחריהם מגיעים הבשרים המפורסמים של “סטקיית סבינו”.
צארום – בשרים, מזרחי, תימני
הסועדים במסעדת צארום כבר יודעים מזמן שאוכל תימני הוא לא רק ג’חנון. המסעדה המשפחתית של צארום באיזור השרון מציעה לסועדים מגוון מנות מהמטבח התימני המסורתי – שיפודים, בשרים, מרקים ואם תבקשו יפה, גם ג’חנון תוצרת בית…
אגאדיר הרצליה – בר-מסעדה, בשרים
כבר למעלה מעשור, המסעדה שהכניסה את המדינה לטירוף הבורגר לא עוצרת: ההצלחה של מסעדת אגאדיר הגיעה גם להרצליה. במסעדה הממוקמת באיזור השרון המנות ראשונות יפתחו את התיאבון והקינוחים ישאירו טעם טוב בפה. אבל בינינו, אי אפשר בלי ההמבורגר העסיסי של אגאדיר…
מיטבר Meat Bar הרצליה – בשרים, בר – יין
אמרתם בשר – אמרתם מיט בר! במסעדת מיט בר באיזור השרון כל אוהבי הבשר ימצאו את מבוקשם במגוון מנות גורמה בשריות, החל מהמבורגר מוקפד ועד לאנטריקוט אנגוס עסיסי. הבשר במסעדת מיט בר בהרצליה נבחר בקפידה, מיושן במקום – ובעיקר מטופל באהבה ובמקצועיות.
ים 7 – דגים, פירות ים, בשרים
תפריטה של “ים 7” מציע לאורחי המקום דגים טריים, פירות-ים, בשר, פסטות ואוכל לצמחוניים, וכן מאכלים ים-תיכוניים טעימים.
בני הדייג – דגים, בשרים, פירות ים
בבני הדייג יושבים במרחק נגיעה מהים ונהנים מכל הטוב שבו. במסעדת הדגים ששוכנת במרינה הרצליה מתחילים את הסעודה עם סלטי הבית שפותחים את התיאבון. לאחר מכן מקבלים החלטה לא פשוטה: לבחור בדגים ופירות ים מובחרים וטריים, או בבשרים עסיסיים.
גזיבו – GAZEBBO – ארוחות בוקר , בר-מסעדה, בשרים, דגים
מסעדת חוף המוקפת בתפאורה הכי יפה באזור השרון – חוף הים של הרצליה פיתוח. מסעדת גזיבו מזמינה אתכם לשלב נופים מרהיבים של ים ושקיעה עם פעילויות ימיות ועם טעמים מעוררי השראה. הבילוי במסעדת גזיבו מכה גלים, הרבה בזכות התפריט המגוון שכולל מעדנים מכל הסוגים: מנות פתיחה מושקעות, בשרים ודגים מובחרים ואפילו מטעמים בניחוח אסייתי. במסעדת גזיבו מותר (ורצוי) לגלוש מהארוחה לקיאק, לקטמרן ולגלשן…
ביסטרו 56 – ביסטרו , בשרים, צרפתי
בקומה השנייה של קניון ארנה המפואר, אשר שוכן בהרצליה פיתוח, יושבת מסעדת “ביסטרו 56”. על רקע הנוף המרהיב של המרינה והים, כשבריזה מענגת מנשבת במרפסות הפתוחות עת השמש עוזבת ומכשפת את המתבוננים בשקיעתה, אפשר להירגע, ליהנות באמת מהחיים, ולאכול ארוחה מצוינת, כשהעיניים והחיך מתחרים ביניהם מי מתענג יותר.
רד בר – בשרים, Take Away, בר-מסעדה, גריל, המבורגר, על הים
רד בר היא בר-מסעדה בשרית, עסיסית וכשרה, השוכנת במיקום מופלא – מול נופי הגלים והים הכחול המשגע באזור נתניה החדשה, ליד הצוק הנתנייתי הנודע. האווירה ברד בר ייחודית ומהנה ואליה מצטרפת הבריזה המלטפת והמרעננת שמגיעה אף היא לבלות במקום הישר מהים הסמוך. ומה הולך עם אווירת הים יותר מבירה? ברד בר מוצע מגוון עצום של בירות מהחבית לבחירתכם ולהרמת מצב הרוח יחד עם הרוח מהים.
המעשנה – בשרים, מתמחות, קייטרינג, אירועים
המעשנה היא מקום קטן בלב השרון עם ניחוח ייחודי וקסם של אווירה. מטבח המעשנה הוא מטבח קונספטואלי המשלב טעמים וחומרי גלם מאדמת ארצנו אשר מוגשים בסגנון נעים ולא יומרני. הסועדים נהנים מאירוח שיתופי נינוח וארוך, סעודה המוגשת למרכז השולחת באווירת ‘Sharing’ עם מגוון משתנה של נתחים שונים של בקר, טלה ואווז שאנו מעשנים.
בחרו את הסעודה, המשקה והתרווחו. אנחנו כבר נדאג שתהנו…