

רג’ינה – אירועים, בשרים, חדרים פרטי לאירועים, כשרה למהדרין
מסעדת רג’ינה היא מסעדה כשרה במרכז בכשרות מהדרין במתחם התחנה. המסעדה ממוקמת במבנה המאפיין את המתחם, כך שכבר בכניסה תוכלו לחוש באווירה הפסטורלית של המקום. במקום אוכל ביתי כשר, מגוון וטעים. המטבח והתפריט של רג’ינה שומרים אף הם על אותנטיות אשר משקפת את רוח התקופה. התפריט מורכב ממיטב התבשילים והמאכלים של עדות ישראל השונות.


הסוכה הלבנה – דגים, בשרים, אולמות וגני אירועים, על האש, פירות ים
אלגנטיות, חלל מרווח ועיצוב מושקע, שירות מקצועי ואדיב, הים הכחול שממול המשלים את התפאורה הציורית – לקהל המגוון שמגיע יש מכנה משותף מרכזי אחד; כולם יודעים להעריך מקום איכותי שמשקיע באורחיו ומעריכים אוכל טוב ואנין. מטבח המסעדה מציע מגוון עצום של בשרים, דגים ופירות ים בשילוב הסגנונות הים תיכוניים והאירופאים- תפריט עשיר ועסיסי שלא ישאיר אף אחד אדיש.


אוליברי Olivery – ביסטרו, איטלקי, בשרים, דגים, פיצה, פסטות
אהבה בנוסח סיציליה מחכה לכם באוליברי – מסעדה איטלקית חמה ומזמינה בלב תל אביב. החוויה של מסעדת אוליברי מבוססת על מטבח סיציליאני שבו מככבים חומרי גלם מעולים מאיטליה. על הפיכתם למנות גורמה מנצח השף רמי אמינוב – עם פיצות דקות הנאפות על טאבון ייחודי מסוגו בארץ, פסטות מעולות ובשרים מגרים. כולם משתלבים זה בזה לכדי הנאה איטלקית מעוררת חושים.


claro – ים תיכוני, דגים, פירות ים, בשרים, איטלקי, מסעדת שף
Claro “ברור” בספרדית, היא המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי – מהשפים הותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינרים חדשניים ומצליחים בארץ המטבח העדכני של Claro – Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני. ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון: ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יוון, לבנון וישראל


קפה נמרוד – איטלקי, ארוחות בוקר, בית קפה, בשרים, דגים, כפרי
הבריזה שמגיעה מן הים, נושאת עמה את ראש פינה לנמל תל אביב… תכירו את קפה נמרוד, מסעדה תל אביבית שלא מסתפקת בנוף לגלים. כי קפה נמרוד עוטפת את המבלים באווירה גלילית טיפוסית, עם צמחיה ירוקה, נקישות רכות של פעמונים ובראש השמחה – תפריט הכולל מטעמים גליליים מפנקים (כולל ארוחות בוקר גליליות המוגשות בכל שעות היום להנאת הסועדים).


איטלקי ביסטרו, ביתי, בר, בר מסעדה, בשרים, חלבי, פיצה
במסעדת באקפיקו, השוכנת בליבה של שכונת נוה צדק הותיקה, תמצאו מטבח סיציליאני מודרני עם אינטרפטציות ישראליות עדכניות ולא פחות חשוב מכך, טעימות.
ביסודות המטבח הסיציליאני של באקפיקו תמצאו את מיטב חומרי הגלם הנהוגים במטבח המגוון ומנעד של מרכיבים ההופכים כל ארוחה – לחוויה.


סנט ג’ורג’ – בשרים, דגים ופירות ים ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.


פינת השלושה – בוכרי, בשרים, סטקייה, על האש, שיפודים
מסעדת פינת השלושה הכשרה בתל אביב מוכרת בכל רחבי המדינה כמשכן לבשרים טעימים ועסיסיים במיוחד, עם טעמים בוכרים אותנטיים שעושים טוב על הלב ושמח בבטן. פינת השלושה מפנקת זוגות ומשפחות עם אווירה חמה ומזמינה ולאפות חמות חמות. בתפריט העשיר והכשר שלנו ניתן למצוא מגוון סלטים, תבשילים בוכריים ובשרים מהטובים והטריים ביותר.